Hírek

Brexit és EU állampolgárok jogaival kapcsolatos fórum

A londoni magyar nagykövetség, a manchesteri főkonzulátus és az edinburghi alkonzulátus Takács Szabolcs európai uniós ügyekért felelős államtitkár és egy, az Európai Bizottság által szerződtetett független brit jogi szakértő részvételével fórumokat hirdet az Egyesült Királyságban élő magyar állampolgárok számára.
Tovább

Cambridge-Oxford Alumni Club vacsora a Nagykövetségen

A londoni magyar nagykövetség ez évben is vendégül látta a Cambridge-Oxford Alumni Club tagjait.
Tovább

Londonban tárgyalt Gion Gábor államtitkár

A pénzügyekért felelős államtitkár fontos látogatást tett a szigetország fővárosában, ahol a brit Pénzügyminisztérium miniszterhelyettese mellett az Egyesült Királyság gazdasági életének jelentős képviselőivel is találkozott.
Tovább

UK-ben tárgyalt Szalay-Bobrovniczky Vince helyettes államtitkár

Két napos látogatása során Szalay-Bobrovniczky Vince, a Miniszterelnökség civil és társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára kormányzati vezetőkkel, valamint a vallási közösségek vezetőivel egyeztetett Londonban és Oxfordban, 2019. február 5-6-án.
Tovább

Ismét Londonba látogatott Kovács Zoltán

Kovács Zoltán, a nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár londoni hivatali útja során 2019. február 4-én az immár hagyományosnak tekinthető sajtóháttérbeszélgetés mellett nyilatkozott a BBC televíziónak, és látogatást tett a Guardian szerkesztőségében is.
Tovább