Hírek

A nagykövetség konzuli hivatala elköltözött

Az új cím: 100 Brompton Road (1. emelet), SW3 1ER, London. A személyes ügyintézéshez előzetes online időpontfoglalás szükséges!
Tovább

Figyelemfelhívás az ukrajnai felsőoktatási intézmények hallgatói részére

A magyar Kormány létrehozta a Stipendium Hungaricum ösztöndíjprogram keretében a Students at Risk programot, amely lehetőséget biztosít arra, hogy a háború következtében menekülni kényszerülő ukrán és Stipendium Hungaricum partnerországbeli hallgatók Ukrajnában elkezdett tanulmányaikat magyarországi felsőoktatási intézményben folytassák.
Tovább

A külföldön élő fiatalokat is várja a megújult magyar felsőoktatás

A hazai felsőoktatási intézmények 2022 szeptemberében induló képzéseikre várják a külföldön élő magyar állampolgárokat és egyetemi, főiskolai felvételijüket tervező gyermekeiket.
Tovább

Vissza a gyökereidhez a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogrammal!

Váltsd valóra az álmaidat, miközben felfedezed magyar gyökereidet – jelentkezz a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogramra, amelyre a világ minden tájáról elérhető!
Tovább

Brexit és a magyarok: Online állampolgári fórum a maradóknak és a hazatérőknek

A londoni nagykövetség és a manchesteri főkonzulátus online, magyar nyelvű tájékoztató fórumot tart az Egyesült Királyságban élő magyar állampolgárok számára. Az eseményt 2021. május 5-én (londoni idő szerint) 18:00 órától a nagykövetség facebook oldalán lehet majd követni.

FRISSÍTÉS: az élő eseményről készült videó megtekinthető a nagykövetség és a konzuli hivatal facebook oldalán. A linkért kattintson a 'tovább' gombra! 

Tovább