Hírek

Felhívás!

***


Felhívjuk a figyelmüket arra, hogy a hatályos rendelkezések értelmében valamennyi, 2020. március 11. napján vagy azt követően lejárt vagy lejáró

személyazonosító igazolvány,

vezetői engedély és

útlevél

a 2022. április 3-i országgyűlési választás és országos népszavazás alkalmával használható a személyazonosság igazolására.


***

Tovább

A külföldön élő fiatalokat is várja a megújult magyar felsőoktatás

A hazai felsőoktatási intézmények 2022 szeptemberében induló képzéseikre várják a külföldön élő magyar állampolgárokat és egyetemi, főiskolai felvételijüket tervező gyermekeiket.
Tovább

Vissza a gyökereidhez a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogrammal!

Váltsd valóra az álmaidat, miközben felfedezed magyar gyökereidet – jelentkezz a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogramra, amelyre a világ minden tájáról elérhető!
Tovább

Brexit és a magyarok: Online állampolgári fórum a maradóknak és a hazatérőknek

A londoni nagykövetség és a manchesteri főkonzulátus online, magyar nyelvű tájékoztató fórumot tart az Egyesült Királyságban élő magyar állampolgárok számára. Az eseményt 2021. május 5-én (londoni idő szerint) 18:00 órától a nagykövetség facebook oldalán lehet majd követni.

FRISSÍTÉS: az élő eseményről készült videó megtekinthető a nagykövetség és a konzuli hivatal facebook oldalán. A linkért kattintson a 'tovább' gombra! 

Tovább

Brexit - szabályozási következmények és gyakorlati kihívások

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter megnyitója a Brexit következményeit tárgyaló webináron.
Tovább