Hírek

Május 29-én részlegesen megkezdte működését a manchesteri és az edinburghi alkonzulátus

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2018. május 29-én - egyelőre ideiglenes helyszínen és részleges szolgáltatásokat nyújtva - megkezdte működését a manchesteri és az edinburghi alkonzulátus.
Tovább

V4 találkozó Nick Clegg korábbi miniszterelnök-helyettessel

A magyar V4 elnökség részeként Szalay-Bobrovniczky Kristóf nagykövet cseh, lengyel és szlovák kollegái kíséretében munkaebéden látta vendégül Nick Clegg korábbi miniszterelnök-helyettest, a Liberális Demokrata Párt korábbi elnökét 2018. április 16-án.
Tovább

V4 találkozó Fiona Hyslop skót miniszterrel

A magyar V4 elnökség részeként Szalay-Bobrovniczky Kristóf vendégül látta Fiona Hyslopot, a skót devolúciós kormány nemzetközi kapcsolatokért, turizmusért és kultúráért felelős tagját 2018. április 13-án, hogy megbeszélést folytasson Csehország, Lengyelország és Szlovákia nagyköveteivel.
Tovább

Századvég-Spectator konferencia a magyar nagykövetségen

A londoni magyar nagykövetség adott helyszínt a Századvég Alapítvány és a The Spectator közös konferenciájának, amely bemutatta a „Merre tart Európa?” című Project 28 közvéleménykutatás 2018-as eredményeit 2018. március 27-én.
Tovább

Brexit fórum, az Egyesült Királyságban élő magyar állampolgárok számára

A londoni magyar nagykövetség a brit belügyminisztérium (Home Office) és az Európai Unióból való kilépés koordinálásáért felelős minisztérium (DExEU) munkatársainak részvételével 2018. április 26-án 18:00 órakor fórumot tart az Egyesült Királyságban élő magyar állampolgárok számára.
Tovább