Az államtitkár találkozott a gazdasági, akadémiai és állami szektorokat összekötő, a brit innovációs folyamatokat segítő Innovate UK – Knowledge Transfer Network (KTN) ügynökséggel, ahol az akadémiai innováció iparosítását, valamint a KKV szektor tudás alapú társadalomba történő integrálását segítő brit programok és tapasztalatok megvitatása volt a fő téma.

György László államtitkár szintén tárgyalt a University College London piaci tanácsadó cégével a UCL Consultants-al (UCLC). A UCL az Egyesült Királyság harmadik legnagyobb egyeteme és jelenleg kutatási kiválóság szempontjából első helyen van. György László államtitkár látogatásának célja az egyetem-ipari kapcsolatok fejlesztése, az egyetemi tudás piaci hasznosítása, a kutatók és hallgatók között a vállalkozási szemléletet erősítő UCL által kidolgozott és sikeresen használt módszerek megismerése, valamint lehetséges kapcsolatok kialakítása volt.

Látogatása során György László államtitkár részt vett a kétoldalú filmipari kapcsolatok további fejlesztése céljából szervezett gálavacsorán is.