Hírek

Panelbeszélgetés Dr Cséfalvay Zoltán nagykövet úr „TECHtonic Shifts” című könyvéről

A londoni magyar nagykövetség adott helyet Dr. Cséfalvay Zoltán, Magyarország OECD és UNESCO melletti Állandó Képviselete vezetője „TECHtonic Shifts” című könyvének bemutatójához.
Tovább

V4 nagyköveti találkozó a DUP westminsteri vezetőivel

A magyar V4 elnökség részeként Szalay-Bobrovniczky Kristóf nagykövet vendégül látta az északír Demokratikus Unionista párt westminsteri parlamenti képviselőit, Nigel Dodds frakcióvezetőt és Sir Jeffrey Donaldson frakcióigazgatót (chief whip).
Tovább

Jótékonysági rendezvény az Alzheimer Világnapja alkalmából

Az Alzheimer Society és Dementia UK nevű szervezet tagjait fogadta vacsorára Szalay-Bobrovniczky Kristóf nagykövet a londoni Magyar Nagykövetség épületében, majd ezt követően közösen vettek részt az évente megrendezésre kerülő Alzheimer Bálon, mely az idősekre jellemző betegségre és az abban szenvedőkre szándékozik felhívni a figyelmet.
Tovább

Londonba látogatott Szijjártó Péter külgazdasági- és külügyminiszter

A brit fővárosban a kilépési tárgyalások irányításáért felelős brit minisztérium vezetőjével, valamint a kabinetirodát vezető miniszterrel találkozott 2018. május 24-én.
Tovább

Hetven éve szolgálják a békét

Szalay-Bobrovniczky Kristóf, Magyarország londoni nagykövete, valamint Gulyás József ezredes is részt vett az ENSZ Békefenntartók napja alkalmából tartott megemlékezésen a Cenotaph emlékműnél, Londonban.
Tovább