Hírek

Brexit és EU állampolgárok jogairól szóló tájékoztató fórumot tartott Takács Szabolcs államtitkár

Takács Szabolcs, a Miniszterelnökség európai uniós politikák kialakításáért és koordinációjáért felelős államtitkára többnapos látogatást tett az Egyesült Királyságban, melynek legfőbb részeként több brit nagyvárosban lakossági tájékoztató fórumot tartott a Brexit kilépési folyamat utáni helyzetről.
Tovább

Húsz éve a NATO-ban

2019. március 12-én a londoni magyar nagykövetség a lengyel és cseh nagykövetségekkel közös ünnepség keretében emlékezett meg a három ország NATO-hoz való csatlakozásának huszadik évfordulójáról.
Tovább

Brexit és EU állampolgárok jogaival kapcsolatos fórum

A londoni magyar nagykövetség, a manchesteri főkonzulátus és az edinburghi alkonzulátus Takács Szabolcs európai uniós ügyekért felelős államtitkár és egy, az Európai Bizottság által szerződtetett független brit jogi szakértő részvételével fórumokat hirdet az Egyesült Királyságban élő magyar állampolgárok számára.
Tovább

Cambridge-Oxford Alumni Club vacsora a Nagykövetségen

A londoni magyar nagykövetség ez évben is vendégül látta a Cambridge-Oxford Alumni Club tagjait.
Tovább

Londonban tárgyalt Gion Gábor államtitkár

A pénzügyekért felelős államtitkár fontos látogatást tett a szigetország fővárosában, ahol a brit Pénzügyminisztérium miniszterhelyettese mellett az Egyesült Királyság gazdasági életének jelentős képviselőivel is találkozott.
Tovább